Maria Carlson

Leg. Veterinär

DVM Köpenhamn 2009, främsta intresse är hästtandvård och rådgivning för nötbesättningar. Efter att ha gått samtliga tre steg i vidareutbildningarna på SLU, är nu Maria godkänd på examen och är därmed en av få godkända Hästodontologer i Sverige. AI-kompetens häst. Tävlar själv dressyr med egen uppfödda SWB hästar.

Josefin Larsson

Leg. Veterinär

DVM Köpenhamn 2006. Arbetar främst med smådjur och häst. FEI veterinär för distansridning, tävlingsveterinär vid internationella tävlingar både i Sverige och utomlands. Har även haft landslagsuppdrag. Har gått steg 1 och 2 i vidareutbildning i hästtandvård för veterinärer på SLU. AI kompentens häst. Fritiden spenderas mest med familjen.

Ylva Lannge

Leg. Veterinär

Veterinärexamen vid Uppsala universitet. Arbetat som allmänpraktiserande ambulerande veterinär på Österlen i över trettio år. Arbetar främst med nöt, häst gris och får. Ylva har AI kompetens och Vila behörighet för nöt. På fritiden tränar och tävlar Ylva med sina hundar.

Sara Carlsson

Leg. Djursjukskötare

Djursjukskötarexamen vid CEU Kolding, Danmark, 2006. Legitimerad sedan införandet av yrkeslegitimation i Sverige 2010. Specialintresse för hund- och kattandvård med flera påbyggnadskurser.

Är utbildad till biodynamisk kraniosakral terapeut för hund och häst och har ett intresse kring ett helhetstänk av kroppens hälsa och funktion.

Ida Borg

Leg. Veterinär

Veterinärexamen vid Sveriges lantbruksuniversitet 2019. Har arbetat både på smådjursklinik samt ambulatorisk stordjurklinik med främst produktionsdjur nöt och gris samt häst. Fritiden spenderas gärna på gymmet samt promenader med hunden Anton.

Pernilla Eriksson

Leg. Djursjukskötare

Arbetat med djursjukvård smådjur sedan 1989. Legitimerad 2012 sedan införandet av yrkeslegitimation i Sverige. Specialintresse Anestesi på hund och katt, med flertal påbyggnadskurser. Fritiden spenderas med familj och vänner, 2 Golden Retrievers och ett stort trädgårdsintresse.

Celeste Monroe

Leg. Veterinär

 

 

Sandra Nilsson

Djurvårdare

Djurvårdare nivå 3, utbildad vid Svalövs yrkeshögskola.

Med störst intresse för anestesi och tand.

Fritiden spenderas med mina hästar.

Frida Hagström

Leg. Veterinär